arkadaşlar size bikac tavisyede bulunmak istiorum.saclarım cok dokuluyodu ve kafamın arka kısmındaki saclarım cok seyrelmişti incelmişti,okdr cok kafaya takıodumki bu durumu bi taraftanda sacımı kestirmeye kıyamıodum,ama saclarım cok kotu olunca kestirmek zorunda kaldım ve saclarımın uclarından her ay kestirmeye başladım iyikide başlamışım cok faydasını gordum.saclarınıza cok fazla yağ bakımı yapmayın cunku gozenekleri genişletip daha cok dokulmesine sebep oluo. benim saclarım yeni yeni kendine gelio,artık sadece şampuanla yıkayıp pantene sac bakım kremi suruorum ve saclarımı dokmuo annemde kullanıo aynı şekilde onunda sac dokulmesi durdu. bu kremi kullanın sahiden sonuc alıcaksınız. birde bu sitede karanfil suyunu okudum onuda denedim inanın cok ii gelio.banyodan sora saclarınız nemliyken kullanın saclarınız kuruduktan sora dokulmesi duruo nerdeyse. saclarımın iyileşiceni hic duşunmuodum wallahi. ama sacımı duzenli kestirmek krem ve karanfil suyu iyi geldi sahiden) umarım sizede ii gelir faydası inşallahhhhhhhhhhhhh