Soylediği her şarkının ruhunu dinleyicisinehissettiren, onları her seferinde başka diyarlaragoturen Ceylan Ertem, givin mobil uygulaması ileotizmli cocukların ozel eğitim bursuna destekolmak icin sevenlerini once "Seni Senin GibilerSevsin" lansman konserine ardından da kulisedavet ediyor.Odemelerin bağışa donuştuğu givin mobil uygulamasıyla birlikte kurgulanan destekkampanyasında 1 kişi, 26 Ocak'ta Bostancı GosteriMerkezi'nde Ceylan Ertem'in yeni albumu "SeniSenin Gibiler Sevsin"den şarkılarını ilk defadinleyebileceği lansman konserine en onlerden ciftkişilik davetiye kazanacak ve konser sonrası Ceylan Ertem ile kuliste tanışma fırsatı elde edecek.Ceylan Ertem'le tanışma fırsatı yakalayacak 1 kişi, 23 Ocak'a kadar givin mobil uygulamasından''Kuliste Buluşalım'' iceriğini satın alarak TohumOtizm Vakfı ile 'Tohum Ozel Eğitim Okulu BursFonu' projesine bağış yapan destekciler arasındancekilişle belirlenecek. Farklı bağış tutarlarıyladestek olunabilen etkinlikte; 30 TL bağış ile 1 cekiliş hakkı ve mini cuzdan, 100 TL bağış ile 5 cekiliş hakkı ve canta, 250 TL bağış ile 15 cekilişhakkı ve ajanda, 500 TL bağış ile 35 cekiliş hakkıve kutu icerisinde canta ve iPhone kabına sahipolunabiliyor.

Sevilen sanatcı Ceylan Ertem: "Ben de iyi amaclaricin harekete gecen #modernkahramanlar'akatılarak Tohum Otizm Vakfı ile otizmli cocuklarınozel eğitim bursuna destek olmak icin sevenlerimlebirlikte destek olmak istedim. Dinleyicilerimin her biri harika bir gonule sahip ve herkesin desteğibenim icin cok değerli. Kazanan destekcimletanışmak ve dinleyicilerimle birlikte kac otizmlicocuğa destek olabildiğimizi gormek icinsabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı. Siz de Ceylan Ertem lansman konserini sevdiğinizbir arkadaşınızla en onden izlemek ve ardındankulisinde Ceylan Ertem ile buluşma şansını eldeetmek icin givin mobil uygulamasını ucretsiz olarakindirip farklı destek tutarlarındaki icerikleri, TohumOtizm Vakfı icin bağışa donuşturebilirsiniz.

Givin hakkında

İyi amaclar icin harekete gecen bir "Modern Kahramanlar Topluluğu" olan Givin, Turkiye'de siviltoplum

kuruluşlarına destek sağlamak icin geliştirilmiş ilkiş modeli ve mobil uygulamadır. Givin ile her turlueşya, urun ve deneyim uygulama uzerinden alınıpsatılırken, kullanıcıların yaptığı odemeler satıcıkişinin sectiği TEV, TOG, KACUV, TOCEV, HACİKO, TİDER ve Tohum Otizm vakıflarından birinebağışlanır. Boylelikle urunler ve deneyimler yenisahiplerini bulurken, belirlenen satış değeri ileeğitime, cocuklara, genclere ve sokak hayvanlarınadestek sağlanır. Givin ile yapılan bağışınkullanılacağı proje uygulamadan izlenebilir, desteklenen projeler tamamlandığında kullanıcıbilgilendirilir. Kullanıcılar daha cok desteksağladıkca oduller kazanabilir.

İnternet Haberleri