kızlar selam...bende sizler gibi kıvırcık saclıyım...eskiden cok uzundu saclarım hep uzundu yani.şimdi omuzlarımda ve zaptetmek daha zor oluyordu...yıllarca birsuru yontem denedim surekli koruma olmuyor malesef hicbirinde...
aslında herkes sacına bir care ararken aynı zamanda pratik bir care arıyor biliyorum.ben mesela okuyorum burada bir cok yazıyı.işte duştan sonra oruyorum spreyliyorum,topuz yapıp kurutuyorum falan filan evet bunlarda bir sureligine cozum oluyor ama hepimizin ortak istegi dogal gorunumlu,kazık gibi olmayan ve yıkadıktan sonra pratik birşeyler uygulayıp kurutup cıkmak degil mi?oyleyse kızlar size cok pratik bir yontem.bunu benim delu kafam bu gece duştan sonra keşfetti malesef.boyadan yıpranan saclarım uzun zamandır boyle guzel olmamıştı vallahi...
peki peki kızmayın cok uzattım biliyorum...kızlar guzelce duşunuzu alınnn,sonra saclarınızı havluyla kurulayıp tarayın ve sac kopugunuzu ISLAK sacınıza yedirin difuzorunuzle kurutun.bu kadar işte...sonucunu gorunce cok sevineceksiniz...yumuşacık mis kokulu pırıl pırıl kıvırcıklar sizin olacak...opuyorum canlarım.

not:saclarınızı kuruturken sadece difuzor kullanın.fon ucuyla uflerseniz kabarır.benim dedigimi yapın ve sonuclarınızı da yazarsanız mutlu olurum..ben cok memnunum inş sizinde saclarınız duzelir benim gibi.cunku benim saclarım oyle işlemler gordu ki artık kıvırcıklıgı bile gitti supurge gibi yanibakım yagları kullanarak besledim hep şimdi biraz iyi ve artık sac kopuğumu kuru sacıma degil ıslak sacıma uyguladıgım icin cok mutluyum...yaaa bu benim niye daha once aklıma gelmedi ki yaaaa:mymeka: