eskiden hergun saclarımı toplardım hatta boyle gererek sıkı sıkı toplardım ve hergun avucla sacım dokulurdu..hatta evdekiler şikayet ederlerdi hergun sacların yuzunden evin yerleri pisleniyor diye...
neyse saclarımı toplamayı bıraktım ondan sonra dokulme de cok ciddi oranda kesildi...artık sacımı yıkarken bile en fazla 6- 7 tel sac dokuluyor...
ancak toplamak yuzunden aşırı gerilmekten sacımın ufak bir bolgesi dokuldu ve bozuk para buyukluğunde acıklık var oradaki saclar yavaş uzuyor ve o boşluğu kapatamadım...ve tepe kısmında yani toplarken gerdirdiğim kısımda seyrerklik var..
guneş vurunca sac derim gozukuyor...onun icin bana bi onerisi olan varsa lutfen yazabilir mi ?
şampuanıma sac kremime bepantene ampul kattım onlarla sacımı yıkıyorum dokulmeden yana sıkıntım yok ama boşluk kalan kısmım uzayıp da kapanmıyor oyle kalıcak diye korkuyorum.....benzer olay seneler once lisede de başıma gelmişti ve doktor ketoral şampuan vermişti başka şeyle yıkama demişti..yine ketoral alsam işe yarar mı acaba ? sebebin sacı hergun toplamaktan olduğu aşikar..lisedeyken de sac toplama kuralı vardı malum o zamanki sebebin de o olduğunu duşunuyorum...
ama dokulen saclar bir sure sonra geri gelmişti o zamanlar...şimdi neden nazlanıyorlar ?