Merhabalar, siyahtan kurtulmanın ne bela bişey olduğunu iyi bilen biri olarak bu konudaki bilgilerimi paylaşmak istiyorum buyrunnnnnnnnn
Oncelikle koyu kumral ile orta kumral arasındaki doğal sac rengimi bal kopuğu karamel gibi renklere boyattım ve en son olarak cağla şıkelin şac rengindeki guzelim saclarımı bir arkadaşımın yakıştırması ve ısrarı sonucu sonucu siyaha boyadım :gitme: kotukedihuso ama o da neydi boyadığımın ertesi gunu inanılmaz kapkara bir renk ve yıpranmış kabarık bir model vardı karşımda, bu kadar cirkin olamazdım kafamcokkarıştı
Yapıcak bişey olmadığı icin oncelikle saclarımı bir sureliğine toplu olarak kullandım. Siyahın altında acık bir renk vardı birde yaz mevsimindeydik bol bol yıkadım (deniz, havuz, vs) fırsat buldukca beyaz sabunla sacımı citiledim sositososito beyaz sabun kurutup sertleştirir ama kremle bu sorunu ortadan kaldırdım (bakım, yağda yapabilirsiniz),bol bol guneşlendim sacıma papatya suyu surdum. bu işlemlerden sonra (2-3 hafta) bi cesaret acık kumral boyayı aldım ve sacımı boyadım ust kısımları acıldı altları cok az acıldı haliyle ama ben altlara beyaz sabun ve yıkama işlemini devam ettirdim, uclarından kestirdim boyleikle siyah yerleri baya bi gitti hihoyyyt yağ bakımlarıylada sacımın yıpranmasını onledim ve 1 BUCUK AYDA saclarım acık kumralla tatlı bal kopuğu arasında olmuştu. Okullar acılmadan oncede kuafore gidip saclarımı bronz kahveyle bal kopuğu karışımına boyattım (bunu yapmasanız bile olur yada kendiniz boyasanız) ve şu an sacımı gorenler bayılıyor, boyle bir rengi nasıl yaptığımı soruyolar :1rolleyes: okul acılıncada kimse siyah sactan bu renge donduğunu anlamadı siyahtan eser kalmadı cunku yerimseniben en yakın surede bilgisayardan resim eklemesini oğrenip eklicem, umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan