Dun internette gezinirken tesadufen gorduğum ve hemen pc'yi kapatıp denediğim yontemi sizinle de paylaşmak istiyorum
Basit bir kalem ve herhangi bir duzleştiriciyle,maşayla yapılmış gibi muhteşem dalgalı saclara sahip olabilirsiniz :lepi:
(ay reklam yapar gibi oldu :roflol: )
İlk gorduğumde inanmadım ama hemen deneyince bulan kişiye o kadar dua ettim ki.
Şimdi nasıl yapacağımızı anlatayım:
Elimize bir kalem alıyoruz(ben kurşun kalem kullandım,farklı kalemlerde nasıl olur bilemiyorum ama plastik kullanmayın,erir filan kaydirigubbakcemile3 )
Tabi bu arada duzleştiriciyi ısıtıyoruz sempatiksalakcinni
Sacımızdan bir tutam alarak,kaleme sıkıca sarıyoruz(bu tutam sacın uzunluğuna gore ve istediğiniz dalga şekline gore değişebilir,ben serce parmağımın kalınlığından daha ince aldım.Cok ince alırsanız minik dalga oluyor,değişik oluyor biraz sırnaşık şey )
Sonra kaleme sardığımız sacımızın uzerine duzleştiriciyi tutuyoruz.Sanki sacı duzleştirir gibi kalemi duzleştiricinin arasında tutuyoruz.Cok fazla tutmayın ama kaydirigubbakcemile3 Yine tutma suresi de sacınızın yapısına gore değişir.Kolay şekil alan bi sacınız varsa fazla bekletmezsiniz.
Sonra kalemi yavaşca cekip cıkarıyoruz.
Luleli saclarımız hazırr buyrunnnnnnnnn
Yalnız işlemi butun saca uygulamak biraz zaman alıyor ve insan yoruluyor haliyle.Ben demin tum sacıma 45 dk'da yaptım.Cok uğraşmadım ama cok guzel oldu.Maşa alana kadar bu yontemi kullanmaya karar verdim.
Umarım işinize yarar opuyorumnanaktan