kızlar lutfen banada yardımcı olun
ben saclarıma 6 yıldır rofle yaptırıodum 2 yıl once duğun oncesi sacımı boyattım ve sacımın rengi her zamankinden biraz daha acık renk oldu bunu ben cok begendim ve sadece dip oriel yaptırmaya başladım şu anda saclarımın rengi muhteşem ama saclarım perişan bi durumda kedi kuyrugu gibi o kadar azaldı ki
sacıma rofle yapan baska kişiydi orieli yaptırdıgım başka kişi ona diorum ki saclarım kopuo kabul etmior onlar yeni cıkan sacların dior halbuki yalan bariz anlaşılıor bide tutturmuş rofle daha zararlı oriel daha iyiymiş oriel sadece sacın hacmini duşururmuş acaba diorum rofle daha ugraştırıcı ya işine mi gelmior 2 yıldır sadece sacalrıma dip oriel yaptırıorum ve saclarım ciddi anlamda azaldı goren herkes farkedior
arkadaşlar lutfen bu konuda gercekten bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bir akıl versin bu konuda kuafor sizce haklı mı yoksa benim dediğim gibi işine mi gelmior
saclarımı dinlendirmek istiyorum ama pişman olmaktanda korkuorum cunku ciddi anlamda sarı sac takıntım var eşimde mırın kırın edior oda canımı sıkıor oda sarı sac hastası rofleye donsem saclarım eski saglıgına kavusurmu sizce ? sonucta roflede 2 ay dip boya 3. ayda dip rofle yaptırıodum şimdi ise her ay dip oriel yaptırmak zorunda kalıorum lutfen bişeler yazın