merhabalar bu konuyu acmakta ki amacım sizde benim duştuğum hataya duşmeyin ve sarı sac uğruna nelerden vazgeciyor olabilirsiniz gorun istedim...
4ncu rofleden sonra saclarım platin olunca birşeylerin farkına vardım ve o sacla ancak 2 gun dolaşabildim.
1-cok acık sarı sac ne yazık ki insanlar tarafından basit ve yapma olarak adlandırılabiliyor.
2-kesinlikle o sacla makyajsız sizi kimseni gormesine izin vermemelisiniz.
3-hicbir zaman belinize inen gur ışıl ışıl parlayan bir sacınız olmayacak.(sarıdan vazgecmezseniz tabi)
4-gelinlige en cok yakışan sac rengi sarıdır diye bi kural yok. butun gelinler guzeldir. ayrıca az cok modadan anlayanlar bililer. sacınıza en uygun renk kyafet zıt olandır. sarı beyaza en yakın renktir.
5-saclarınız sarıysa kesinlikle 4-5 yaş daha yaşlı goruneceksiniz.
6-saclarınız cok kırılgan olacak ve fon cektirmeye ile korkup bakımsız saclarla dolaşacaksınız.
7-farkındalık istiyorsanız gunumuzde sarı sececeğiniz son renk olmalı. artık herkes sarı.
bence saclarınızı sarı yapmadn once bunları duşunun. benim fikrimi sorarsanız platin değil, daha doğal gorunen ve daha az yıpratan balyajları vaya karamel tonlarını tercih edin.
aynı fikirde olmayabilirsiniz yinede okuduğunuz icin teşekkur ederim....