Ve lutfen polemik yaratmadan ya destek olun yada destek olmuyorsanız kostek olmayın...

Oncelikle bu yazıları neden yazma istediğimle alakalı bir acıklama yapıcam sonrasında da bu yazıdan ne anladınız doğru yerlere ulaştımı onları sorgulayacağız...

Ben Gaziantepliyim..
Yani guney doğu anadolunun en guzel şehirlerinden birinde yaşıyorum..

Değinmek istediğim konu ların başı eğitim...
Ben kendimi iyi yetiştirdiğimi ve cocuklarımıda iyi yetiştirmeye calıştığımı duşunuyorum..(gorecelidir)

1:En buyuk teror olayları nerden cıkıyor?

2:En buyuk kacakcılık olayları nerden cıkıyor?

3:Terore en fazla kurbanı kim verdi?

4:Neden kolay para kazanabilmek icin koay olan yonleri buluyolar..?.

5:Şu anda turkiyemizin tum buyuk illerinde kapkac... kimler tarafından yapılıyor ve yaptırılıyor...

6:Bir insanın doğulu olduğu oğrenilince neden vebalı gibi kacılıyor..?
ve lutfen bu sorular gibi bir cok soru cıkarıp cevaplarınıda kendi icinizde sorgulayın...

....
peki soruyorum size bu insanlar neden kolay işlere yoneliyor lar ve sorunun temeli nedir

kendi sorularıma once kendim cvp vericem ..

1:En buyuk teror olayları nerden cıkıyor?

cvp...oncelikle doğu ama sonrasında guneydoğunun illleri...

2:En buyuk kacakcılık olayları nerden cıkıyor?

cvp:yine aynı cvp doğu ve guneydoğu

3:Terore en fazla kurbanı kim verdi?

cvp:yine değişmeyen cvp doğu ve guneydoğu

4:Neden kolay para kazanabilmek icin koay olan yonleri buluyolar..?.

cvp:yine aynı...

5:Şu anda turkiyemizin tum buyuk illerinde kapkac... kimler tarafından yapılıyor ve yaptırılıyor...

cvp:doğuda para kazanamayan ve kendi egemenliğini hissedemeyen kardeşlerimiz...ve bu yolla kandırdıkları yada kacırdıkları cocuklar..(fazla uzağa bakmayın yakın bi tarihte yakalanan şebeke elemanlarına bakınız siirt diyarbakır şırnak lı ) (kaynak kanald haber programı)

6:Bir insanın doğulu olduğu oğrenilince neden vebalı gibi kacılıyor..?

cvp:insanlar haklı nihayetinde zarar goruyolar genellikle manevi ama maddi kaybeden de cok ve o insanların anlatımları ile insanların farklı yonde duşuncelere dalmaları ve buinsanları kendi aralarına almak istememeleri..

DİYECEKSİNİZKİ E BE KARDEŞİM BUNLAR BİZİM SATEN BİLDİKLERİMİZ NEDEN BUNLARI YAZDIN...

AB oncesi neden seferberlik ilan edildi dikkatinizi cekerim..

EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİM diye...

Şu anda avrupanın tc nufusu ile %47.9 u genc...
ve en buyuk beyin gocu turkiye den gidiyor..

AB bizi almak zorunda neden biliyomusunuz:en genc nufus bizde ve eğitime onem veren bir ulke olduğumuz icin.. ne cevherler var az cok biliyoruz...

ama bizlerin sorunu aslında AB olmamalı...

eğer bu kadar yazıda bişi anlaya bildi iseniz...

oncelikle eğitime destek vermeli ve doğuda ki insanların da eğitim almasını sağlamak
ve bu insanları eğitime yonlendirmek..

yani kolay parayı tercih etmeyip doğru eğitimle doğru şeylerin yapılabildiğini inandırmak...

Bunun icin yapmamız gereken tek şey.....

EĞİTİM GONULLULERİ VAKFINA DESTEK OLMAK...

BUNUN İCİN YAPMANIZ GEREKEN TEK SEYİN...

Eğitim gonulleri vakfı icin mesaj atmanız yeterli..mesaj icinoncelikle cep telefonunuzun mesaj bolumunden E yada EĞİTİM yazın ve telefon numarası 3353 e mesaj yazın..

Yada internet bilgisi icin lutfen eğitim gonullulerinin acmış olduğu siteyi ziyaret edin...

www.tegv.org