merhaba kızlar... ben 1.5 ay once sacımı palette sonbahar kızılına boyadım. son hali resimdeki gibi... tekrardan kızıla boyamak istiyorum ama hangi tonu daha guzel olur bir turlu karar veremedim...
daha once sacım bu tondan daha koyuyken palette nar kızılına boyamıştım ve bu resimdeki gibi olmuştu

aslında bu ton hoşuma gidiyordu ama dun erkek arkadaşıma sorduğumda hepsini boyle kızıla boyama dedi.. rofle yaptırsana dedi. sanırım onun anlatmaya calıştığı da boyle bişey

ama benim pek hoşuma gitmedi. cok sert gibi geldi boyle bişey. kendime yakıştıramadım. ayrıca gozlerime siyah kalem falan cekiyorum saclarda uzun acayip bişi olurum herhalde. yolda goren bi daha bakar bu neci diyekaydirigubbakcemile3 onun hoşuna gitse de icime sinmedi acıkcası... ayrıca kuaforde para bakımından ne kadar ister bilmiyorum...

neyse sadede geleyim ben sacımı tekrardan kızıl tonlarına boyuyacam ama kuaforde değil evde kendim yapıcam.. şu anda maddi acıdan sınırlı durumdayım aslında tatile gidicem kuafore para vermek istemiyorum.

kızıl tonları yakışıyor bana...
yoksa gene nar kızılına mı boyasam karar veremedim...
siz hangi tonları onerirsiniz ve onerdiğiniz tonlar ilk resimdeki sacım ustune nasıl durur? canlı bişey istiyorum aslında oyle koyu kızıllardan değil... anlatabildim sanırım fikirlerinizi bekliyorum :kedi: