merhaba kızlar

ben gecen haftalarda cok buyuk bir hata yapıp daha once defalarca kestane,kızıl,koyu kızıl boyanmış saclarımı actırmak icin bilincsiz bir kuafore gittim...cunku butun kuaforler sacımı oryalle acacaklarını soylediler ve 200 lira istediler...hatta beni yıllardır tanıyan kuaforum kesinlikle acmıycanı soyledi...senin sacın gur uzun oryalle yanar acmam dedi...ama ben o kadar kafama koymuştumki cok değil sadece biraz acılsın istiyordum cunku siyah gibi duruyordu,ben kahverengi tonlarda olmasını istiyordum

neyse dediğim gibi bilincsiz bir kuafore gittim bana sacıma sık rofle atarak acacağını sonrada uzerine cila atarak acılmış renklerin rengini kıracağını soyledi..80 lira istedi...bende tamam dedim..ama cok iddialı konuştu cok guzel olucak falan....ki buda tanıyodu beni yıllardır ama ona hic sac boyatmamıştım....

sonucta rofleyi yaptı aman allahım kabus gibiydi...rofle attığı yerler sapsarııı oldu dipten kendi sacım gelmişti oralar beyaz sarı oldu, bazı yerler bakır turuncu gibi oldu,rofle atmadığı yerler yine siyah gibi kaldı...resmen cingene gibi oldumakannehir

ayrıcada sacım naylon iplik gibi yandıı koptuu..nasıl ağladım anlatamam:cok uzgunum:

kavga ettim adamla sonra tabi ustune koyu bi renk boyatmak zorunda kaldım...ama yine tuhaf oldu tam kapanmadı o yerler....ve saclarım kupkuru serttt....zaten kalın telli ve kuruydu,hepten mahvoldu...

eczaneden evigen,bepanten falan aldım zeytin yağı badem yağı karıştırıp surdum ama hala sert...

cumartesi sozum vardı,allahtan maşa fln yaptırınca cok kotu durmadı ama yinede memnun değilim renginden...5 haziranda nişanım var boyatmak istiyorum ama ne renk?? kızıl yakışıyodu bana daha once yapmıştım yine kızılmı yapsam acaba...

actırmak gibi bi derdim kalmadı artık,kendi sacımada donemiycem anlaşıldı...(kendi sacım orta kumral gibi,dışarda fln sarıya donuk)

uzun yazdım kusura bakmayın ama bilmiyorumkismile

işte sacımın rofleyle acıldıktan sonraki haliii

buda uzerine boyattıktan sonraki halii:sinifsinif:

fonsuz

fonlu

cok kotu yaa:gitme:

napıyım kızlar sizce...boyle kalsınmı yoksa boyatıyımmı ? yada kendimmi boyayım?ne renk yapayım...evde boyayınca siyah cıkıyo deli oluyorumm...koyu olmıycak bi renk varmı onerebileceğiniz?