selam kızlar 4 ay once saclarımın arkası belime yanları ise gogus hizama geliodu ustleride omuz hizamda kaytlı olduğundan dolayı sacım az gozukuyodu bende bi heves saclarıma boncuk kayank yaptırdım gecen hafta cıkardım ki saclarım azalmış ve ucları kırılmış o kdr kotu bi sac vardıki karşımda anlatamam size şuan saclarım omuzlarımdan 3-4 parmak aşağıda ve cok cılız hic bi model yakışmıo :/
eski saclarmı ozluorum ama kaynak asla olmaz cıt cıt desen kafanda o akdr şeyi taşımak yuk gibi heralde
duşunuyorumda saclarımı kestrsem arkaları omzumdan 2-3 parmak yukarda yanları da omuz hizamda olucak şeklde hem saclrım aynı hizada uzamış olur hemde saclrım la fazla ilgilenmem ve kendine gelir bu zamanda ama ben biraz kilolu ve yuvarlak yuzlu biriyim ama şunu belirtiyim ukalalık gibi alınmasın lutfen :/
yakışmaz diyenelr icin belirtmek istedim ki yuz fotomodeliyim ve amator fotoğrfcılar icin modellik yapıyorum mesaj sayım yetmedği icin fotoğraf ekliyemiorum en kısa zamanda eklerim cevaplarnızı bekliorum