Sac Dokulmeleri icin oncelikle vucut destekleyici kullanmanız gerekli. Karaciğer ve yumuşak dokuyu destekleyici aloe vera bery nectar, balık yağı ve active probiotic ile oncelikle icten sac dokulmesi durdurulur.

Daha sonra sac haftada 2 kez propolis krem, aloe jelly krem, alfa e faktor ve first spray karışımı ile sac maskesi uygulanır ve jojoba-papatya ozlu sac şampuanı ve sac kremi ile yıkanır. Banyo sonrası saca first spray ile filiksiyon yapılır.

Uygulamanın ilk ayında vucut iceriden destekle sac dokulmesini durdurur. İkinci ayda sacınızı taradığınızda saclarınızın dokulmesinin azaldığını gorursunuz. Ucuncu ayda sac dokulmesi tamamen durur ve saclarınız dipten cıkmaya başlar. Duzenli kullanımda ilk 3 ayda mukemmel sonuclar verir.

Benim guatr ameliyatından sonra saclarım cok dokuldu 3 sene kendine gelemedi, ancak dediklerimi kullandıktan sonra saclarımdaki dokulme azaldı ve saclarım uzadı.

Bu uygulamayı İ.U. Cerrahpaşa Tıp Fakultesi Farmakoloji Anabilim Dalı Oğretim Uyesi Prof. Dr. Okan Yıllar'da onermekte..

Bilgi Ve Sorunlarınız İcin Bana Ulaşabilirsiniz.
:icecream::hooray: