Merhaba arkadaşlar,ben 18 yaşımdan beri şacımı boyuyorum.Surekli koyu kızıl,mavi siyah ekseninde gidip geldim.Gecen sene saclarımın artık cok yıprandığını gordum.Ve eskiden beri hep kısa olan saclarımı uzatmaya karar verdiğim icin yaklaşık 9 aydır boyamadım.Ne kadar yıprandığını siz de goreceksiniz zaten :cok uzgunum:
Diplerinden kızıllıkların başladığı yere kadar kendi rengim.Bu 9 ay icerisinde hic bakım uygulamadım.Hata etmişim.Yarından itibaren bakım uygulamaya başlayacağım.Şu anneannemin formulu denilen muskatlı karışımı 3 gundur bekletiyorum.Ayda bir onu hafta da bir de sinamekili karışımı uygulayacağım inşallah toparlanır.Şimdi gelelim soruma gene cok konuştum fisfisfis
Saclarım kendi rengine kavuşana kadar boyamayacaktım ama boyle 3 renk olmasına artık dayanamıyorum :1no2:
Uclarından kestirip boyamaya karar verdim ama hangi renge bir turlu karar veremiyorum.Saclarımı hep koyu renge boyadığım icin bu sefer onlara nispeten acık bir renk olsun istiyorum.Cikolata kahve duşunuyorum,sonra kahve tonlarına kayıyor aklım,aslında kumralda istiyorum ama bu sacı kapatmaz biliyorum..
Cikolata kahve gibi koyu bir renk boyasam bile acaba ton farkı olur mu?Ayrıca aşağıya ten rengimi gosteren fotoğraflarımı da koydum,resimlerde yıkadıktan sonra hafif fırcayla fonledim,boyle kabarmasından da nefret ediyorum :1no2:
her turlu kesim ve boya rengi onerinize acığım,zaman ayıran herkese şimdiden teşekkurler..