.......................
*İlk fotoğraf kolestondan koyu kahve yazısına aldanıpta aldığım bir renk, saclarımı boyadım, yıkadım, havluyu bir actım, simsiyah saclar dokuldu omuzlarıma

*İkinci fotoğraf ve onun altındaki kendi sac rengimin uzerine evde yapılan koleston rofle seti (bunun doğal durduğunu duşunuyorum)
*Ucuncusu karamele yakın bir renk olarak kuaforde boyattım artık icine ne koydu karıştırdı bu renk ortaya cıktı bilmiyorum.
*Dorduncusu kuafore yaptırdığım bir rofle (sık aralıklarla atılmıştı, tam sarı gorunuyordu)
*Beşincisini de kuaforde yaptırmıştım cappucino rengini secmiştik ama ortaya kızıl-kahve-mor gibi cok guzel bir renk cıktı (fotoğrafın orijinal boyutunda daha net anlaşılıyor nasıl tatlı bir renk olduğu)
*Altıncıyı soylemiştim zaten
*Yedinci ve sekizinci renkler de siyahtan donerken oriel ile acılıp turuncuya donen bir sac bu da karamel gibi bişi oldu galiba…
*Ve son fotoğraf da son halim, birkac gun once cekilmiş, dipler kendi rengim, ucları da son iki fotodan akıp geriye kalanların guneşte hafif acılmış hali

Şimdi siz soyleyin anlaşıldığı kadarı ile hangi no’lu foto bana gidiyor? Sac rengim icin tavsiye edebileceğini bir şeyler var mı? Benim aklımda şu sıra tekrardan kolestonun rofle setini yapmak var kendi sac rengimin uzerine guzel gittiği icin, sizin fikirlerinizi de almak istiyorum. Şimdiden teşekkur ederim

HAE HAE