Kızlar eminimki benim gibi sacından problemleri olanınız vardır,ama benim poblemim saclarımın on taraflarında dalgalanmalar oluyo,diğer yerler ise duz,ve ortaya cok sacma bi goruntu cıkıyor,bende fonlemeden dışarı cıkamıyorum,surekli fonde saclarıma cok zarar veriyor,sac duzleştirici aletten aldım gecen sene ama o da saclarımı cok yıprattı,bu yuzdende sac dalgasını duzleştirmek icin bi formulun ya da bi karışımın olup olmadığını cok merak ediyorum,bundan bikac sene once bi kuaforun bi tavsiyesi olmuştu bi kimyasaldı sanırım buyuk bi kozmetik mağazasında satılan beyaz sıvı bi ilactı,hatta cok keskin kotu bi kokusu vardı,onu dalgalı olan yere direk uygulamamı ve sacı tokalarla duz bi şekle sokup sanırım 15 dk beklememi soylemişti,yapmıştım ve işe yaramıştı ama sacımı biraz cansız yapmıştı ama fon derdinden biraz olsun kurtulmuştum,ama hatırlayamıyorum ne olduğunu,o kuaforede artık ulaşamıyorum,siz hic boyle bişiy duydunuz mu arkadaşlar?? Aranızda kuafor olan ya da bi yakını kuafor olan biri var mı?Ya da hic denediğiniz formuller var mı?Benimle paylaşırsanız o kadar cok sevinirim ki anlatamam,kesinlikle size duacı olurum:Saruboceq:,cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile5