Sinemaki Kuru Tarifi : (Benim Uyguladığım) : 1 tutam sinemakiyi bir su bardağı sıcak su ile demliyoruz su ılıyınaya kadar bekletip suzuyoruz. Su ılıkken icerisine bir ampul bepanthen bir tatlı kaşığı kadar badem yağı (Ve Elinizde sacınıza iyi geldiğini duşunduğunuz diğer yağlarıda koyuyoruz) fıs fıs lı bir şişeye koyup (daha rahat uygulayabilelim diye) iyice calkalıyoruz , sacımızın diplerinden başlıyoruz fıslatmaya aynı zamanda ara ara calklamayı unutmayın yağlar suyun ustune cıkıyor eşit olsun diye calkalayın arasıra 2 saat ve daha fazla sacınızda kalsın daha sonra yıkıyoruz guzelce
Bana gelince ben 1 aydır falan haftada bir bunu uyguluyorum şu aralar daha sık yapmaya basladım bugunden itibaren hafta 3 gune cıkarıyorum. Bugunde yaptım bu karışımıma cilek yağı yılan yağıda ekledim ayrıca bemikslede yapmıştım bu uygulamayı fakat bepanthenin daha iyi geldiği kanısındayım arkadaşlar saclarımı 1 ay once omuzlarıma kadar kısaltmıştım şuan omuzlarımdan 4 parmak aşağıdalar bu 1 ay icinde duzenlide yapmadım aslında duzenli yapmış olsaydım daha cok fayda gorurdum gibime geliyo a.s.
Sizde sinemakiyle elde ettiğiniz uzunlukları ve ne kada zamanlarda oldugunu paylaşın arkadaşlar lutfen .a.s