Arkadaşlar ben kendi saclarımı palettenin yoğun renk acıcısı ile acmıştım sonra kumrala boyamıştım.Cok yakın bir arkadaşım beni gorunce cok heveslendi onunda sacı koyu kestane boyalıydı. Yoğun ısrarı uzerine onada palette aldık ve rengini actık kumral bir renk elde ettik

bayağ ack bir renk oldu. sarı yapıcam yinede dedi yine iki hafta bekledik dedik en iyisi gidelim kuafore tek seferde yapsın.
o gun geldi gittik kuafore sonucunu bilseydik gider miydik :gitme:
cok bilmiş kuaforumuz hemen oryali hazırladı surdu dipten uca .surdukten sonra saate bakmayı unuttu.neyse bekleyelim biz dedi iyice acana kadar.bu sırada arkadaşım kafam yanıyor cok yıkasak mı diyordu :1no2:
kuafor normaldir o normaldir bekleticez daha dedi :bbo: bayağ bekletti ... sonra yıkadı baktım mısır puskulu gibiydi anladım o zaman saclarının yandığını ama belli etmedim :S
sonra koyu sarı boya surdu yine bekletti.bu sefer arkadaşım deminkinden daha fazla yandığını soyledi işte bu kotuydu :1no2:
hemen kuafore soledik şu durumda yanması normal midir diye.
aa evet normaldir e demin actık ya gozenekler acıldı tabi e şimdide boya surduk yanar o kadar canım dedi bizde nerden bilelim hıı dedik :uhm:
sonra yıkadı onuda ve sonuc.daha ellerken kopan saclar tararken tutam tutam tarağa gelen saclar... :1shok: kuafor uclarındna keselim azcık birazcık sertleşmiş dedi ve kısacık kesti kızın saclarını

arkadaşım eve donene kadar ağladı sacları omuzundaydı kesmeden.rengine mi uzulsun şekline mi kopmasna mı... bende onun kadar uzuldum...
sizlere sorumuz şu sizce bu kimin hatası kuaforun mu yoksa bizim mi??
biz duşunduk kuaforun dedikcunku kendisi boyamadan oryalin volumunu fazla surelim ki acılsın dedi..
sizinde fikirlerinize ihtiyacımız olacak.gidip kapısına dayancaz kuaforun :cok uzgunum:
(* bende saclarımı kuafore yaptırmayı duşunuyordum bundan sonra asla! -__-)