Merhaba kızlar forumda yeniyim. uye olmadan once de surekli takip ediyodum

Bu sac uzatma işine kafayı takmış durumdayım. eskiden baya uzun saclarım vardı. 3-4 ay once cenemin altına kadar kestirdim percemlerimi de kahkule cevirdim. En başta cok onemsemedim. Bu modelin bana daha cok yakıştığını duşundum ama şimdi eski saclarımı ozluyorum hatta daha uzun olmasını istiyorum. Saclarım dumduz olduğu icin surekli yağlanıyor. Sık sık yıkıyorum bu yuzden cabuk uzuyor saclarım. Şu an goğus hizamdalar ama ben daha da uzatmak istiyorum.

Bugun sizin tavsiyelerinize uyup aktara hint yağı almaya gittim. O da bana başka bi yağ onerdi. Bir suru yağın karışımıymış. Ama hint yağının tek başına daha yararlı olduğunu okumuştum. Şimdi:

Hint yağını tek başına mı kullanayım yoksa diğer yağlarla birlikte mi ?
Ben bunları ne aralıkla kullanmalıyım ?
Kullanan arkadaşlar, biliyorsunuz okulların acılmasına az kaldı. Acılmadan belirgin bicimde uzasın istiyorum. 2 hafta icinde ne kadar uzar saclarım?
Hint yağı kirpik ve kaşlara da hacim kazandırıyomuş. Bi sure sonra eski haline donuyo mu?
Bi de saclarım cok ince telli ve dumduz biraz dalgalı olsunlar istiyorum. Bu yuzden kat kestirdim. Ama saclarıma ne kadar ozen gosterirsem gostereyim bi sure sonra kabarıyo ucları cok cirkin bi goruntu oluyo. Saclarımın en azından uclarını dalgalandırabileceğim bi yontem biliyo musunuz?

Şimdiden cok teşekkur ederim