Saclarım boyadan mahfolmuş durumda. Cansız, kuru, dolaşık... Yılan yağı kullanmaya başladım. İki gunde bir olmak uzere iki haftadır kullanıyorum. Saclarımı yumuşacık yapıyor banyodan cıkınca. Ertesi gunde aynı yumuşaklık suruyor ama bir sonraki gun yani ikinci gun sac delleniyor yine. Yeni bir karışıma başladım.
Badem yağı
Susam yağı
Zeytin yağı
Yılan yağı
Hint yağı
Bu beş yağı karıştırıp saclarıma surmeye başladım. İki gun once surdum yılan yağını tek kullandığımdan daha cok etki etti. Ama sac ertesi gune yine kazık gibi oldu. Galiba bunun sebebi herkesin bir senede yaptığı sac işlemlerini benim bir ayda yapmam. Bir bilseniz mahvettim ben saclarımı boyayla... Herneyse konuya doneyim şimdide surdum bu karışımları ve saclarım ipek gibi oldu. Yarında bu hali surer ama ertesi gune yine kazık gibi olur galiba. Ama inanıyorum ki iki uc yapışıma iyileşecek sacım. Bu sayfadan size bilgilendirmeleri yapacağım. Ayrıca arkadaşlar bu ayın başında percem kestirmiştim kısa. Ve daha bir ay dolmadı ama alnımdaki percemim şuan burnuma değiyor. Sanırım yılan yağının rolu var bunun uzerinde en cok. Ve tatlı badem yağını her gece yatmadan once kirpiklerime suruyorum. Benim kirpiklerim kısacıktı ama inanırmısınız birazcık uzadılar. Tatlı badem yağını iki haftadır kullanıyorum. Sakın bir iki kere surup olmadı, uzatmadı diye bırakmayın her gece yatmadan once surun ve oyle uyuyun ki kirpiğinizde daha cok kalsın iyice emsin. Gelişmeleri size bu sayfadan aktaracağım =))