arkadşlar sitede gezerken şoyle bir yazı gordum sizlerle paylaşmk istedim bende almak istiyorum ama bilemiyorum aranızda kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum

Gecmişi mitolojik cağlara kadar uzanan defne, guzellik ve guzel kokunun sembolu olarak bilinir yuzyıllardır. Sac dokulmelerine karşı defne yağı, sac diplerine yedirilerek kullanılır. Defne, sac diplerindeki hucreleri aktivite ederek sac tellerinin guclenmesini, cevre şartları, kimyasal temizleyiciler ve ceşitli nedenlerden kaynaklanan kepeklenen azalmasını ve zamanla durmasını, ciltte oluşan olu derilerin atılmasını hızlandırarak sivilce, kırışıklık, istenmeyen leke ve yağların azalmasını sağlar.

Dunyada en değerli yağların cıkarıldığı defne ağacları yoğun olarak Hatay yoresinde yetişiyor. Ayrıca defne yaprağı ve yağından yapılan kremler, adale ve kas gevşetici olarak kullanılıyor. Habipoğlu tarafından geliştirilen ve satışa sunulan "dfngarlı defneli zeytinyağlı şampuan", deri gozeneklerinin acılmasını sacların rahat oksijen almasını sağlıyor. Sacın yağlanmasını geciktirerek, sac ve sac diplerini beslemeye, yıpranmış ve kırılmış sacları onarmaya, zayıf ve ince telli sacların guclenmesine, gur, dolgun ve parlak bir gorunume sahip olmasını sağlamaya yardımcı olur.

Nasıl kullanacaksınız?
Duzenli kullanımı halinde, sacların daha cabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan defne şampuanın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde uc kere bolca kopurtulerek ve sac diplerine parmak ucuyla yedirilmek suretiyle kullanılması, defne şampuandan once ve sonra başka şampuan kullanılmaması tavsiye edilir.

Sacı nasıl etkiliyor?
İlk kullanımdan itibaren sacın yağlanmasını geciktirmiş ve farklı, tabii bir ferahlık vermiştir. Zamanla saclarda gurluk, dolgunluk ve sac yoğunluğunda artış gozlemlenmiştir.

Diğer urunleri
Hapipoğlu ayrıca, defneli zeytinyağlı sabun, defne ekstralı sac bakım kremi, maskesi de uretiyor. dfnggarlı defne ekstralı sac bakım kremi boya, rofle, perma gibi işlemler sonucu hasar gormuş sacları eski sağlığına kavuşturarak sağlıklı uzamasını sağlıyor. İnce telli ve zayıf sacların da dolgun hacimli gorunmesine yardımcı olur. Defne sabunu da cildinizin sağlığını korur.