en son casting 700 u denemiştim fakat platin den kahveye donduğum icin hep bir yeşilimsilik oluyordu,en son cesaret edip yurt dışından kuzenime getirttiğim 713 u denedim ilginctir uclarım cok acık yeşilimsi olmasına rağmen once koyu kahve tuttu,orta ve diplerde kutudaki kahveden bayağı koyu, koyu kumral oldu fakat ışıltıları muhteşemdi..sonra 1-3 yıkamada butun heryerinin rengi dengelendi ve şimdi rengimden cok memnunum cok hoş bir acık kumral oldu ve bakırımsı karamelimsi yanardonerli ışıltılarla saclarım golgeli gibi duruyor tabi birde john frieda nın shine shock gloss u ve satin shine creme i ile birlikte kullanıyorum fonden sonra katalog cekimlerindeki saclar gibi parlıyor...
birde şunu gozlemledim,ingilizce kutuyu turkceye cevirdiğinizde loreal casting creme gloss ışıltı icindir ve beyazlar uzerinde cok az etkilidir diyor,birde turkiyede satılmayan sadece loreal casting olan boyası var o nu daha yoğu renk ve beyaz kapama ozlliği olarak satıyorlar...o yuzden coğu kullanan sonuc kotu şeklinde acıklamalar yapmıştı becerebilirsem resimde koyarım isterseniz