Sevgili ablalarım
ben 15 yaşındayım lise oğrencisiyim
benim sıkıntım 5 yıldır saclarımın erkek sacı gibi azıcık be ortalarında diblerinin gozukmesi
tum yaşıtlarım saclarını acarken ben hep topluyorum kuafor bile hic sacın yok dedi hergun ağlıyorum annem cok uzuluyo onun sacları cok guzelmafoldumben ama benim resmen kafamda sac kalmadı dayanamıyorum arkadaşlarıma ozeniyorum daha buyuk hastalıklar var halime şukrediyorum:1no2: ama herkesten hic sacın yok lafını duymaktan bıktım doktorlara gittim ilk sac icin gittiğimde 5e gidiyodum doktor cok kucuk cıkar yenileniyo dedi mafoldumben ama 5 yıldır yenilenemedi gittikaydirigubbakcemile3 defalarca doktora gittim kullanmadığım ilac kalmadı demir eksikliği varmış ilaclar kullanıyorum sarımsak şampuanı kullandım bakım yağları kullandım gecen sene yine iyiydi babaannem beni uzunce yine dokuldu saclarım mafoldumben lutfen bildiğiniz bakım yağı yada şampuan varsa soylermisiniz gercekten zor durumdayım psikolojim bozuldumafoldumben cevremde benimkinden seyrek saclı bitek orta yaşlı teyzeler varmafoldumbenve stresli olduğumda sacımda egzema cıkıyor mafoldumben az olduğu icinde hemen yağlanıyor ve cok ince telli cansız :cok uzgunum::cok uzgunum: