Kızlar saclarım kalın telli, cok gur, iri dalgalı, kupkuru, jole surmezsem tulu tulu ve katır kutur olan, cabuk uzamayan ve inatcı bir sactı taaki iki hafta oncesine kadar! İki hafta belki cok kısa gibi gorunebilir ama benim saclarımın teslim olması icin yetti. Saclarım yaptığım kur ve şampuanın etkisiyle kendini bıraktığı icin mi uzadı gibi oldu yoksa gercekten mi uzadı bilmiyorum ama boyunda belirgin bir değişiklik oldu iki haftada. Gecenlerde kuaforum bile farketti, hatta kaşlarımı alan bayan şaşırdı sen jolesiz dışarı cıkmazdın nasıl oldu dedi. Saclarımın rengi jole surmediğim icin daha belirgin oldu, artık saclarım kazık gibi olmuyor, sacıma her banyodan sonra yarım ton jole surmuyorum artık

1. olarak sinamekili kuru yapıyorum haftada bir defa.
2. olarak da sarımsak ve ceşitli yağlardan hazırladığım şampuanımı kullanıyorum. Şampuanı bir kere hazırlıyorum sonra bir daha uğraşmıyorum, pratik oluyor.
Sinamekili kuru bilmeyen yoktur artık ama sarımsaklı ve ceşitli yağlardan oluşan şampuanımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım dener ve siz de memnun kalırsınız. Ayrıca tarifi vermeden once şunu belirteyim kesinlikle sarımsak kokmuyor, aksine harika bir kokusu oluyor şampuanın, gun boyunca hareket ettikce karanfilli guzel bir koku geliyor.
400 gr bir şampuan icin tarifim. 6-7 diş sarımsağı ayıklayıp ustunu gececek kadar sutte 3-4 dakika kaynatın, sonra sutten alıp ince ince doğrayın ve şampuanızın icine atın, daha sonra icine yarım kucuk şişe cam terebentin, yarım kucuk şişe camterebentin yağı, menekşe yağı, uzum cekirdeği yağı ve corek otu yağı katıp, avcunuzun ortasıyla aldığınız karanfilleri bir poşete koyup bardağın arkasıyla ezip şampuanın icine onları da katın, iyice calkalayıp kullanabilirsiniz. Her kullanmanızdan once kesinlikle calkalamayı unutmayın. Ben banyodan cıktıktan sonra sacıma elidorun 7/24 durulanmayan sac kremlerinden suruyorum (onceden jole ve kopuğun dışında ne kullanırsam kullanayım bonusa donuyordum) saclarım harika oluyor. Bu formul icindekiler itibariyle hem dokulmeyi onluyor, hem cabuk uzatıyor hem de icindeki camterebentin sayesinde sacın yatışmasını sağlıyor.

Beni tanıyan herkes sacımdaki olumlu değişimi hemen farkediyor, umarım sizde de işe yarar.