Merhabalar... Bir kac gundur sitenizde boya ile ilgili kısımları takip ediyorum. Benm orjinal sacım sarı... Yani turk sarışını diye tabir edilen koyu kullu bir sarı...
İlk boyattığımda 17 yaşındaydım, koleston acık kumralla boyadım bir iki sene kadar... Ama sonra sarı sacın bakımı zor gelmeye başladığı icin sacımı koyultmaya karar verdim. Aslında ilk amacım kahve tonlarını yakalamaktı fakat 3-4 boyamaya rağmen sacım kahve tonlarını tutmadı. Uclarda sarılar sırıtmaya devam etti. Sonra kafaya taktım ve elegan kahveden devam ederek koyu kahveye kadar boyadım... Boyamaz olaydım. Sacım koyu kahveyi oyle bir tuttuki anlatamam... Tabi sonra dipleri cıkmaya başladı ve sonuc fiyasko. Kendi rengimi gordukce deli oluyorum. Bir iki gun oncede voila'nın koyu kumralıyla bir kac ton acmayı denedim, dipteki rengim oldu tam bir tatlı sarı, uclarda zerre değişim yok. Bugun sacımı beyaz sabunla yıkamaya başladım... Bu sitenin tavsiyesi uzerine... Biraz aktı gibi...Arada kızıllıklar olmaya başladı yani... İlk yıkamaya gore gayet iyi randıman aldım. Şimdi ben sacımı acık kahveye doğru acmak istiyorum. Fakat asla orielle falan actırtmam. Cunku saclarım cok sağlıklı... Uzun olduğu icinde kestirmeye asla kıyamam sonra... Bana tavsiyede bulunurmusunuz? Bu şekilde devam etsem beyaz sabun falan, sacım acılırmı giderek, yoksa alternatif bir yol izleyebilir miyim?
Yardımcı olursanız gercekten yatıp kalkıp dua edeceğim size... Delirmek uzereyim...