merhaba arkadaşlar , neva color dışındaki tum boyaları denedim ama,gordum ki siyah dışındaki butun renkler akıyor,en son koleston patlıcan morunu uygulamıştım saclarıma 1 ay sonra ne mi oldu boyadan gr kalmadı saclarımda,garnier cikolata kahve yaptım oncesinde cok koyu bir kızıl kahveydi oda 10. gununde tamamen akmıştı,paletta altın kahve -bronz kahve karışımını uyguladım cok koyu bir kahve tonu yakalamıştım ki oda 2 haftaya kalmadan uctu gitti,lorealın ultra acıcılı serisinden acık bir kahveyi uygulamıştım direk koyu bir kahvesini kullanmadığım icin net bir yorum yapamıyorum ama exellanse serisi iyi olabilir diye duşunuyorum kullanan varsa fikir verebilir,neyse cok uzattım hep koyu ve canlı kahve tonlarını uyguladım ama hic birisi durmadı aktı gitti,hani birazcık akar da ona razı olurum ama tamamen akıyorlar,bir tek siyah boya akmıyor,2 numaralı koyu kahvede yapmak istemiyorum siyahtan farksız cunku,şoyle tecrubeyle sabitlemiş olduğunuz koyu canlı az ve gec akacak bir cikolata kahve onerebilirseniz sevinirim arkadaşlar...( bu arada zemin rengim cok acık kahve-karamel arası bir renk )