gazetede okuduğum bir sac uzatma formulunu uyguladım sonuclarına inanamadım gazetede de aynen bu şekilde sonuclarına siz bile inanamayacaksınız diyor arka saclarımı uzatmak icin kullanmayı duşundum onlerimde de kucuk kucuk yeni saclar cıkıyordu saclarımı toplayınca cok kotu bir goruntu oluyordu kerkullerim uzundu o kucuk saclar gizlensin diye
kerkullerimi kaşlarımın biraz altında kestirdim ve kestirir kestirmez aynı akşam bu formulu uyguladım sadece iki kez uyguladım kaşlarımın biraz altında kestirdiğim kerkullerim kulaklarımın arkasına giriyor hatta ordan sarkıyor o kadar cok uzamışki kestirdiğime hic değmedi arkalar da uzadı ama ne kadar uzadı farkında değilim ama kerkullerimden gozlemlediğim cok ani ve hızlı bir uzama oldu

formul şu
1 yemek kaşığı ilik yağı nı eritip suzuyorsun icine 1 cay kaşığı badem yağı 1 cay kaşığı
susam yağı 1 bemiks ampul bunu ilk ay haftada iki defa ikinci ay haftada bir defa ucuncu ay ayda bir defa şeklinde uygulanacağı yazıyor bu yağlar sıcak olacak pamukla once sac koklerinize sonra tamamına surup strec folyo ile başınızı sarıp 1 saat bekletip yıkıyorsunuz ben daha ilk haftayı yaptım
sizde deneyim belki herkesde aynı şiddette uzama olmaz ama ben cok olumlu sonuc aldım