Arkadaşlar merhaba,benım size bi sorum olacak. Ben yaklaşık 2senedır sarı sac kullanıyorum ve 2ay once saclarımı cikolata kahvesine boyattım. Kuaforum boyanın icine biraz kızıllık katacağını soyledi. Nedeni ise yıpranmış ve kurumuş saclarıma kızıllık katarak canlı bi gorunum kazanmasını sağlamakmış. Platin sarısı saclarım bianda kızıl oldu ama kızıl kestane gibi bi renk oldu. Baya koyuydu yani. Yıkadıkca aktı ve cikolata kahvesi oldu. Bende 3haftada bi saclarımı tekrar aynı renge boyattım ki renk yerine otursun. Zamanla cikolata kahvesi-karamel rengini aldı ve bu renk benım cok hosuma gıttı . 2gun once de dıplerım cıkmıstı aynı zamanda da boya baya bı akmıstı tazelemek ıcın tekrar gıttım kuafore komple boya yaptırdım fakat bu kez saclarım oncekı gıbı karamel-cıkolata kahvesi değil kopkoyu bi kızıl oldu... 2gundur saclarımı yıkıyorum fakat akmıyor,aktıkca cikolata kahvesine doneceğini biliyorum ama akıtamıyorum boyayı sacımdan.. Size sormam gereken kısım ise şu; bugun yine yıkayacağım akması icin fakat sizce bu kadar yıkamak sağlıklı mı? Ya da boyanın akmasi icin ille sacımın yağlanmasını beklemek zorunda mıyım?