oncelikle mrhaba ben eşimin ıraklı olması sebebiyle 2 yıl ırakta yaşadım ve o sırada bahsettiğm bitkisel maddeyi keşfettim.gercekten inanılmaz birşey.saclarımın normalde dalgalı ve surekli elektriklenen bir yapısı vardı.şekil vermek cok zordu ama bu mucize bitkileri keşfedince gercekten saclarımla barıştım.bır hafta arayla 2 defa ozel bır uygulama ıslemıyle saca uygulanıyor ve her defasında sacta 24 saat bekletılıyor sonrası dumduz ve parlak siyah saclar.ayrıca yumuşacık.ben yaklaşık 4 yıl once yaptım ve şimdi 6 ayda bir yeni cıkan saclara yapıyorum.saclar hızla uzuyor ve hicbir şekilde kırılmıyor..parlaklığını yolda yururken insanların surekli sormasından anlıyorum.gercek sac olduğuna inanamıyorlar.tek kotu tarafı bu madde sactayken hicbir kimyasal işlem uygulanamıyor olması.yani dipten cıkan saclara boya yapamıyorsunuz mesela.maddeden vazgecmek istediğinizde işlemli sacın uzamasını bekliyorsunuz ve ancak onu kesip yeni sacınıza kimyasal işlem uygulayabiliyorsunuz.ama benim gibi siyah ve duz sac kullananlar icin ideal.kuafor masrafınız anında iptal...resimlerini eklemeye calışacağm.bu bahsettiğm maddeyi bağdatta yalnız 1 kişi satıyor ve muhteviyatını da sır gibi saklıyor..kokuları tanıdık ama ne olduğunu cıkartamıyorsunuz..ama tamamen baharat ve bitkilerden oluşuyor.yanında birde yılan yağı hediye işte boyle kızlar bunu paylaşmak istedim gercekten mucize bir madde..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalk is
madde ve yılanyağının resmi...

saclarımda fon ya da başka bir duzleştirici işlem yok..tamamen o bahsettiğim kına tarzı maddeyle bu hali aldı..normalde aşırı derecede kabaran dalgalı ve kumral saclarım vardı..