merhaba kızlar. benim sorunum ki sanırım genelimizde var bu sorun
sacımı kullu kumrala kuaforde de boyatsam kendim de boyasam bir turlu istediğim renk olmuyor.
kuaforde boyattım fena değildi ama kullu kumral olduğu halde kızıllık olmaması gerektiği halde hafif kızılımsılık vardı.
lorealin kullu kumralına boyayayım belki o kızılımsılık gider dedim 7.1 aldım ilk boyadığımda evet hafif kullu kumral olmuştu 2.ye boyarsam tamamen olur diye duşundum 2 hafta sonra kadar tekrar aynı boyayı kullandım ama 7.3 yani kumral dore gibi oldu bu sefer saclarım :S yani hafif turuncumsuluk oldu.
kolestonu denemeyi duşundum dun 7.1 kullu kumral aldım onda da koyu kumral gibi oldu. koyu kullu kumral olsaydı ona da şukredecektim ama yine kulluluk yok hafif turuncumsuluklar var yani sanki koyu kumral dore gibi oldu. bir de bu sefer acık renk olan rengim koyulaştı koleston kullanınca. hem yine istediğim renk de olmadı boşyere rengim de koyulaştı.
ne yapmalıyım neden bir turlu olmuyor bu. yani bu kesinlikle olmayacak birşey mi vazgecmeliyim galiba bu renkten deli olmak icten değil
3 kere hatta 4 kere aynı rengi boyamak neden hala etkisiz kalıyor yahu :S:S