Bayanlar sizinle okudugum bir haberi paylasmak istedim..

Saclarına evde sık sık bakım yaptığını belirten Sinem Kobal, guzellik yontemlerini şoyle anlattı:

"Aslında saclarımızı kuruturken bile yıpratıyoruz, bunun icin bakım yaptırmak cok onemli. Zamanım varsa kuafore giderim, yoksa evde kendim doğal yağlarla maskeler hazırlarım. Ozellikle aktarlarda satılan 'yılan yağı' ile sac bakımı yapmanın faydasını goruyorum. Hem sacı besliyor, hem de uzamasını hızlandırıyor. Yağın kokusu biraz kotu ama buna değiyor."

Sizin icin yılan yağını biraz araştırdım ve işte şu sonuclar cıktı;

Herşeyden once Yılan yağı icerik olarak tamamen doğal ve urun bitkisel olarak guclendirilmiş. Yani iceriğinde hicbir kimyasal bileşen bulunmamaktadır.

Gucsuz ve zayıf sacları guclendirir cabuk ve hızlı uzamasını sağlar. İrsi olmayan dokulmelerde sacların yeniden cıktığı, irsi dokulmelerde once bolgede tuylenme olduğu ve zamanla sac cıktığı gozlenmiştir. Mevcut olan sacların kesinlikle dokulmesini onler. Kadın ve Erkeklerde rahatca kullanabilirsiniz.

Yılan Yağı Nasıl Kullanılır ?

Sacın diğer bolgelere gore seyrek olduğu bolgeye haftada en az 3 kere parmak ucuyla masaj şeklinde uygulanması ve bu işlem icin bir gunde ortalama olarak 5-10 dk ayrılması gerekir. İşlemi uyguladıktan yaklaşık 3 saat sonra ise şampuanla o bolgeyi yıkamanız tavsiye edilmektedir. Bu işlemlerin max. donuşum sağlaması icin urunun aralıksız 1 ay kullanılması tavsiye ediyor.

Yılan Yağı’nı Kimler Kullanamaz ?

Şimdiye kadar yılan yağında yapılan incelemelerde Yılan yağına dair bir yan etkisi veya reaksiyona yani diğer bir adıyla etkileşime girdiği bir şampuan veya sabun turu araştırmalar sonucunda tespit edilememiş olup son derece guvenebileceğiniz bir urun olarak ortaya cıkmış ama cilt hastalığı bulunan ve cildi cok hassas olanların mutlaka bir cilt uzmanına danışarak urunu kullanması tavsiye ediliyor.

alintidir..
:80: