cok moralim bozuk kızlar

mahvoldum iki aydır bemiks c 20 gundur de demir biotin ve cinko hapı kullanıyordum sac icin henuz bir faydasını gormedim ama iştahım cok acıldı aclıktan gozum donuyor surekli yemek yemek istiyorum zaten biraz kilo sorunum var bir de metabolizmam cok yavaş calışıyor cok kolay kilo alıyorum boyle giderse ben 100 kilo olurum demir hapı icmeyi bıraktım ama iştahımda hala azalma yok diğerlerini de yarın bırakıcam bugun ictim cunku.bir de az once araştırdım da cinko iştah acabiliyormuş bazı kullananlar acmıyor diyor ama herşey herkeste aynı etkiyi gostermiyor eğer bunları kendi başına karar verip icmek isteyenler varsa bir değil on kere daha duşunsunler yoksa benim gibi başlarına iş acarlar:85: sacımı uzatayım derken obez olurlar ben yine cok pahalı olmasına rağmen priorine donuyorum o cok iyi bir ilactı hic iştahımı acmamıştı hicbir yan etkisi yoktu yine onu iceceğim ama cok korkuyorum kızlar ya iştahım kapanmazsa hep boyle kalırsam diye

aman ha sizi yine uyarıyorum nasıl olsa vitamin mineral bir zararı olmaz deyip boyle hapları icmeyin doğal yollardan almaya calışın ya da doktor kontrolunde icin