arkadaşlar uzun ama cokkkkk uzun suren calışmalarım sonucunda işe yarar bir tarif buldum...ince telli,elektriklenen saclarımdan nefret ediyodum..ustelik kendim rofle yapmaya kalkışırkene yaktım tam da uzatmış derken kestirmek zorunda kaldım...umudumu yitirmiştim cok yavaş uzuyodu saclarım taaki bugune kadar neler yapmadımkii muskat turplu su yağ karışımları cicekler bocekler terapiler......en sonunda 3gun once bir tarif denedim ve o gunden beri yıpranmış olan saclarım dalgalarına ahenkine kawuştu...cok uzattın dediğinizi duyar gibiyim ama okdar mutluyumkii..neyse tarifimiz şoyle cezveye goz kararı yani yaklaşık 2 cay bardağı elma sirkesi koyuyoruz tam kaynama derecesinde şoole hafif fokurdar gibi olduğunda yine goz kararı yaklaşık 2 yemek kaşığı ısırgan otu atıyoruz hemen ateşten alıp ağzını kapatıp ılımaya bırakıyoruz sonra onu suzup ağzı sıpreyli bi şişeye boşaltıp sac diplerimize sıkıp iyice yediriyoruz durulamıyoruz ...biraz kokuyo hatta baya kokuyo ama ben evde olduğum bi gun denedim 2 gun sacımda kaldı sonra pantene le yıkadım saclarımı siz isterseniz akşam yapın sabah yıkayın...bide ben onceden adacayı papatya ısırgan otu kekik li su yapmıştım saclarıma onu sıkıyodum o sudan az bişey kalmıştı bu karışımı onun uzerine boşalttım...haftada birde mutlaka yağ karışımı muskat vs yapıyorum ama arkadaşlar gercekten ben hic bukadar uzadığını hissetmemiştim saclarımın bi mucize gibi deneyin ve gorun derim...herkese mutlu haftasonları hihoyyyt