kızlar sac acma konusunda başarılı,uzman biri bulmam gerekiyor.sacım cok sorunlu bi durumda..sac acma işlemi uzman biri tarfndan yapılmalı deniyor.sacmn ucu dha acık,ortada birz koyuluk var ara ara acklı koyulu br halde ve sacmda ara ara kızıl sac tellride goryorm dkktli bktgmda.kotu bi gorntu var yani..şu an ya koyu devam edeblrmşm,yda actırarak istedgm tonlra yda guzel bi renge donebilirm.ancak acma işlemi zor bi iş,riskli iş.sacım tek renk olsa belki dha kolay olurdu ama bu durumda kademe kademe brne denk olcak şeklde dikkatli,ozenli bi acma işlemi yapılmalı.dha onceden de sacım kızılken bakır khveye donmek istemştm. sacımı turncu garip şbey ypmşlrdı,ve bazı yerlri ynlş acmadan kynklı koyu kızllk klmştı. bildginz iyi biri varmı? onerebilecegnz biri varmı? orneğin; şu kuaforde şu kişi diyeblrsnz. bi miktar parayı gozden cıkardm. cnku artk normal dzgn bi hale gelsn istyorm sacım..mehmet tatlıda biri olablr, ilker yavruturk diyo bazıları, onun dşnda levent makas da ersin bey dye bri varmış intrnette yorumlrnı gordum iyi dye.ama o şmdi bşka kuafore gecmş filan.. onereblecegnz biri varmı. gidip memnun kalan,sorunlu ,zor bi haldeki sacnı başaryla actıran varmı bn oyle cok aclsnda istemyorum.orta renklrde khve tonlrnda scak khve,bkr khve, yda işte kumral tonları gbi. ama uzman bir ele bırakmak istyorum kendmi..