kızlar o kadar sınırlı ve uzgunumkı kuaforden cıktıgımdan berı aglıyorum mafoldumben
kuafor guzelım saclarımı berbat ettı.pislik adam !
sacım bal kopugu gıbı bı renktı cok guzeldı oreal olmayan yerler bıraz daha koyu kalıyodu kuafore gıdıyımde boyatayım dedım hepsı aynı renk olsun dıye.renk sectık kızlar benım sacımın bır ıkı ton koyusu olcaktı bıde bıraz daha bakırı ıkı boya karıstrcaktı kızlar bana tonlarını gosterdı katalogdan bırısı sarı bırı de bakır kumral dusunun renklerı!dıyorumkı super bı renk olcak nası heveslıyım.neyse boyadı sacımı.sonuccc ınanamıcaksınız ama saclarım SIMSIYAH OLDU!!!! mafoldumben o guzelım saclarım sıyah oldu allahım nası sok oldum nası bu ne ya dedım ben bole mı ıstedım adam dıokı e cokta farklı degıll!!!!nası farklı olmaz dedım ben resmen senden sarı bakır ıstıyorum sen bana sıyah sac yapıosun!serefsz ya kızlar nasıl aglıyorum guzelım saclarım gıttı mafoldumben eve gelır gelmez kaynar suyla beyaz sabunla rengını akıtmaya calıstım ınanın bana mısın demedı boya cok aktı banyodayken ama hıcbısey degısmedı hatta daha da oturdu rengı.cok uzgunum sımdı saclarıma tekrar oreal mı yaptrmam gerekcek mafoldumben