kızlar merhaba, buğday tenliyim sacım yaklaşık 5 yıldır rofle sarı.once tamamen platındi,yıllar icinde rofleye dondum ancak yine de oldukca yogun bi rofle oldugu icin sapsarı saclarım.

ancak o kadar yıprandı ki,sacım ıslanacak diye odum kopuyor,denize giremiyorum, sacım birbrine giriyor.artık bıktım saatler suren rofle gunlerinden.

ve sac rengimi mi değiştirsem duşuncesi zayıf da olsa ortaya cıkmaya başladı.ancak ben ve cevrem o kadar alıştılar ki bu renge erkek arkadasım onun cevresi beni hep bole tanıdılar, ve yakıştırıolar.kendi arkadaslarım da oyle.

kuaforum bile bak pişman olursun karışmam diyerek hevesimi kırdı.:26:

komik biliyorum ama 25 yaşındayım insanların sarı sacıma ragmen beni şirin bulmalarından nefret edıyorum artık daha kadınsı olmak istiyorum.kızıl sac sankı bunu saglar gibi geliyor.

istediğim sac rengi bakır kızıl.ten rengim koyu değil ama bembeyaz da değil. platin cok yakışmıştı.

bir de sarı saclı bi gelin olmak istemiyorum yakışmadığını duşunuyorum.

ama cesaretim yok. ya cok kotu olursa,ne yaparım:S

aranızda hic sarıdan bakır kızıla donen var mı? bana yardım edin tum fikirlere acığım.

tanıdıgım ınsanların fikirlerine şu yuzden guvenemıyorum sarı yapacağım zaman da aaa sacların siyah tenın de beyaz değil gitmez dediler, şimdi de sarı senin rengin vazgecme diyorlar

eger bnm gibi biri varsa ya da bunu yapmış olan varsa lutfen yardımm:26::26::26::26: