hadi kızLar herkes memnun kaLdığı sac bakım urunLerini,saclarına nasıl bakım yaptığını payLaşsınolumunekankayizsmilesositososito
ben başlıyım:kedi:
saclarım ince telli,biraz fazla bakım gerekiyor,deneye deneye bu urunLeri kuLLandığımdan beri saclarım parlak ve sağlıklı..kırıkLarımda az.
ben marjinaL s.o.s sac serumu kullanıyorum,fon cekmeden once yada duştan sonra ellerime dokup yediriyorum,yağlı birşey gibi,ama yağ değil hatta elimi yıkamama gerek kalmadan kendi kuruyor.hergunde kullanılabilir ama ben 3 gunde bir falan kullanıyorum.
fiyatıda 13 lira falandı.
ayrıca watsons mağazaLarının sac kremi,şampuanı serumu vs. herşeyini beğeniyorum.
meseLa sac kremi aldım,normalde sac kremi saclarımı doker yada yağlandırır ama bunda oyle olmadı.pembe,1000ml'lik sac kremini 8 liraya aldım.fiyatları uygun yani.kokusu da cok guzeL cilek gibiboshayallersmile

şampuan olarak schauma kullanıyorum,butun urunlerinin kokusu cok guzel,ayrıca en onemlisi sacın uzamasını engelleyen,ve bircok şampuanda bulunan dimethicone maddesi yok..bu şampuanı kullandığımdan beri dokulmem de azaldı,sevgilimdede bu sorun vardı ve sadece şampuanını değiştirip bu şampuanı alarak dokulme sorunu bitti.

bunun dışında,gerek duydukca duştan sonra ılık ısırgan otu cayı dokuyorum,inanılmaz parlak oluyor ve şekil alıyor,mesela kıvırcıksa saclarınız bukleleri belirgin olur.cokta kolay tarıyorum saclarımı.ama yeniden durulamıyorum cayı doktukten sonra.
aklıma geldikce yazarım dahaboshayallersmile
bu arada saclarımın resminide koyuyorum aşağıya..
Eki Goruntule 141082
Eki Goruntule 141083