Sacımın başına bir suru şey geldi. Yanlış işlemler yapıldı, yanlış anlaşma oldu kuaforum ile vs. Bir turlu kırmızı ve kızlıktan kurtulamadım. Koyu yaptılar ama tabi daha onceden acma işlemi olduğu icin aktıkca ortaya cıkıyor. Ve kızıllık olmasın dedikce icinde kızıl olan renkle boyamaya devam ettiler. Kızıllık olmayan kahve istediğim halde.Şimdi ben size başka bir şey soracağım. Benim istediğim tonlar aslında guzel bir sıcak kahve tonuydu bakır kahve gibi. diyeceksinizki kızıllık istemyormusn? Benim kafamda şu an kırmızı kızıllık yansıma var gitmek bilmeyen ondan kurtulmadan diğer istediğim renklern olmayacağını duşunuyorum ve kafamda şu an acıklı koyulu bir iki renk var.Silme işlemi gerekli gibi. Benim size sormak istediğim boyle guzel bakır kahve ama kahvesi daha yoğun bakırı az, ya da guzel sıcak kahve tonlarından ne tavsiye edebilirsiniz marka ve numara belirtirseniz sevinirim.şu an sacım koyu .ekim aynda sacımda akmş 2-3 renk vardı uclarm bya bakır gbi akmştı ama orta ksmda koyuluk vardı .acmadan acık khve,sıcak khve fln olmaz dedi kuafor. 5.6 dye bşeye boyadı ıgora royalde.onda da kızllk vardı. snra 6.0 yplm dedi ama sacım siyha ykn oldu.hic 6.0 boyanmş gbi degldi.yani aknca tabi biraz acldı.bu sefrde aktıkca kızllklar cıkıo.şmdi kuaform 6.0 ile devam edelm dyo bn nasıl bşey olur guvenemyorum.ya bn şmdi neyle devam etmlym .5.0 ile devam et dyenler var o nasıl oluo.bazı yerlrde cok koyu oluo diye duyumlar aldım.

actrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uclarm braz acık khve gbi ama ustlerm ve sacmn orta kısmı koyu gbi gorenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var sacta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşunyorum. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne onerrsnz.actrmazsam eger koyu renkle devam etmem gerekyomş. şu an uclarm braz acık khve gbi ama ustlerm ve sacmn orta kısmı koyu gbi gorenler 5 tonlrnda dyor. ama biraz kızllkta var sacta. koyuyla devam edip tek bi renk otursn diye de dşunyorum bazen. siyaha yakın olmayan ,ve kızıllk bulundrmayan bi doğal khve tonu yokmu? ne onerrsnz. brsru guzel khverengi saclı kşi goryorum.onlrnki ne peki. kuafore soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm sacım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk ckıcak ztn.zemnde oldgu icin.,hemen gtmycegni bliyorum.ama guzel bi kahve tonu ne onereblrsnz.. brsru guzel khverengi saclı kşi goryorum.onlrnki ne peki. kuafore soruyorm her khvede kızllk vardr dyo. bnm sacım şu an doğal renkle bile boyansa kızllk ckıcak ztn.zemnde oldgu icin.,hemen gtmycegni bliyorum.ama guzel bi kahve tonu ne onereblrsnz.. aşağgda bikc fto koydum.bi iki tne acıkta var.acık olanlar nasıl elde edilir. koyu olan da nasıl yapılır bi bilgisi olan var mı?