loreal matrix 6M ve 505n ,5Nw numaralı boyalar hakknda bilgisi olan varmı?. kızıl icermeyen orta tonda cok koyu olmayan kahve arıyorum. ama acık kahveler yda sıcak khveler şu an sacıma tutmyacak durumda.siyah gbi durmyan, kahve oldgu belli bi renk arıyorm..benim sacım şu an srunlu bi hlde bikac renk farkllğı var.acma ile bile olmaz deniyor. bikac kuafor 5.0 oneriyor renk farkım kpansn,dzgn bi renk olsun diye..ama farklı markalarn kataloglrna tek tek baktm 5.0 bya koyu siyaha ykn geldi .hele ıgora royalınki bya koyu duruyor..bazı dandik marklrda da bi garip bi ton gbi geldi.acık khve dyo ama pek benzetemedm. ne onerirsnz? ayrıca koleston perfect 6/77 nasıl bi renk cıkıyor.onda kızıllık var mı? sacmda gtmek blmeyen bi kızllk var zaten onceden beri,zmnnda okdr kurtulmk istedgm hlde kızllı renkler yptılar.brde sacm onceden acma kpama işlemi gormştu.. kızıllı olmayan bi renkle boyamam gerekiyor.. ama matrix katalognda 6M GUzel gbi geldi. bikac kuafor sacını 5.0 ile boyamlsn dyo ama coğu markda 5 e bktm bya koyu syah gbi duryor. yni koyuda olsa khveye bnzesn sacım npiym.iyi bşey olsn artık bıktm ne oldgu belrsz hlde dolaşmktan.. aşagıda bkc foto koydum buyuk haline tıklyarak bakın ve genlde uclarndaki rengi kastedyorum..

,