Arkadaşlar,
bu siteyi ve formu uzun suredir takip eden ama yorumlara hic katılmayan biriyim.fakat bilgi edinmek adına paylaşmak ve senelerdir saclarımla ilgili neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum.ben de herkes gibi saclarına fazlasıyla onem veren biraz fazla dokulse sinirleri bozulan biri olarak naizane sizlere aktarmak istiyorum.arkadaşlar,herşeyden onemli beslenme şekliniz.ozellikle protein,kalsiyum cok onemli bol sut peynir ve yoğurt olabildiğince meyve yiyin.sarımsak cok faydalı,ben her yemekte sarımsak yerim tazesi kurusu hic farketmez.icten nekadar beslenirseniz o kadar kan yapar ve sacınıza dağılır ve kokten beslenen sac cok sorunlu olmaz.ve mutlaka kesimi ihmal etmeyin uclardan aldığınız her kırık sacın hava almsını destekler.markette satılan boyalrı kullanmayın onların icindeki kimyasallr ve oksidasyon cok daha yoğun saclarn dokulmesine sebep oluyor.ucuz diye alınıyo ama zarar verildiği goz onunde bulundurulmadan.icten destek olarak arkadaşlar,polen arı sutu ve bal kaışımı cok fazla yarar sağlıyor ve gercekten cok yarararını gordum her gun mutlaka tuketin.benim saclarım cok işlemlerden ve roflelerden gecmiştir.dokulme arttığı donemde beslenmeme ve polen kullandım hep evet dokuluyo tabi ama olması gerektiği kadar 15-20 tel ha hic dokulmese keşke ama sac dongusu boyle.omru biten gidiyor ve yenisi geliyor.dokulduğu zaman cok dert etmeyin ve kozmetik bakımlarını cok abartmayın ben hep bitkisel yağ ve bitkisl icerikli şampuan ve krem kullanıyorum.yıllardır tresan şampuan ve kremini kullanırım.ve memnunum.merak ettiğiniz her hangi bişiy vrsa cevaplarım.sevgiler..kaydirigubbakcemile5