Merhaba arkadaşlar gecen hafta gunlerden perşembeydi duştan cıktım saclarımı kurutuyordum ki kocaman bir acıklık gordum seyrekleşme falan değil 1 lira buyukluğunde bir alanda hic sac yok kafa derim gozukuyordu. Hemen o akşam babam doktor araştırdı ertesi gun işten izin alıp dermatoloğa gittim sac koklerimin canlı saclarımın cıkacağını uzulmemem gerektiğini soyledi ama ben cok uzuluyorum cunku o kadar gur ve o kadar bakımlı saclarım vardı ki herkes duyunca cok şaşırdı hani herkeste olur bende olmazdı...

Şuan biri cinko şurubu, 2'si kafaya surulmek uzere ilaclar kullanıyorum. Şurubu gunde 1 defa tok karnına, eczanede hazırlanan nanelimsi kokanı gece yatarken, ve sabahta m-furo adında bir kucuk tup ilacı işe gitmeden once suruyorum. Şuanda bir gelişme yok daha 5 gun olmuş belki sonuc beklemekte anlamsız ve sacma ama bir an once cıksın istiyorum. Allahtan gozuken yerde değil ama yinede cok takıyorum ve uzuluyorum. Doktor stres ve sıkıntı yapıp yapmadığımı sormuştu yapmamıştım ama şuan sacımın dokulmesini streste yapıyorum kafayada takıyorum ne yapmalıyım? Bu durumu yaşayıp duzelen var mı? Saclarımın cıkması ne kadar zamanı alır? Lutfen birşeyler yazın. Bu arada durumum sac kıran değilmiş.