Kızlar bundan 1 ay oncesine kadar cok sağlıklı ve yumuşacık saclarım vardı, hic bakım yapmama gerek kalmazdı. 1 bucuk ay once saclarımı boyadım. Yine hic bi sorun olmadı gayet sağlıklı devam ettim. Ama boyadıktan 1 ay sonra yıkarken saclarımı sertleştiğini farkettim. Ve birden cok kotu kokmaya başladı saclarım. İlk boyadığımda koku yapmıyordu. Sonra bi gun yine banyodan cıkıp sacımı kuruturken kutur kutur sesler duydum. Tarağıma bi baktım YAMULMUŞ. Sacım kulaklarımdan itibaren ucuna kadar yanmış. Sonra anladım ki fon makinamız bozulmuş ve gerekenden fazla sıcaklık ufluyormuş. Belime kadar upuzun saclarım vardı. Bugun yanıklarını kestirmeye gittim. Kuafor dedi ki butun yanıkların gitmesi icin kulağına kadar kesmemiz gerek. Ama kıyamadığı icin sadece 5 parmak kesti. 1 ay sonra yine gel dedi. Ayrıca sac derim cok kuruymuş ve kepeklenme varmış. Ve en kotusu sacımı her yıkadığımda 1 avuc saca veda ediyorum. Cok dokulmeye başladı. Kuafor kuruluktan dolayı olduğunu soyledi. Ve yine kuruluktan dolayı saclarım uzamıyor. Boyadığımdan beri hic dibi gelmedi. Aynada saclarıma bakamıyorum resmen. Şimdi birden bire bu kadar sorun cıkınca ne yapacağımı bilemedim.
Buraya kadar sabredip okuduysanız da cok teşekkur ederimm.

Bu forumda butun başlıklara baktım nerdeyse. Butun sorunları biraraya toplayınca şunlar cıktı.
İlk once guzel kokması icin loreal'in kolay tarama spreyi varmış onu kullansam.
Uzayabilmesi icin sinameki kurunu uygulasam.
Sac derisinin kuruluğu icin net bi şey bulamadım, zeytinyağlı bi karışım yapmak lazım sanırım bilen varsa?
Şampuan olarak kuru saclar icin mi kepek şampuanı mı kullanayım?
Dokulme sorunu icin de sarmısaklı karışımlar gurleştiriyomuş?

Bunların hepsini yapsam toparlayabilir miyim sizce? Karışımları tam bulamadım kullandıklarınızı yazarsanız cok sevinirim. Saclarımı kazıtasım var nolur yardım edin