arkadaşlar benim size bir sorum olucaktı umarım bir bilen anlayan cıkarda bana cevap verir.
ben 7-8 ay once sacımı kızıla boyamıştım.kızıla boyamamın ustunden 3 ay falan gectikten sonra sacımı koyu kahveye boyadım 2 hafta arayla 2 kere koyu kahveye boyadım.yani en son 3,5 ay once koyu kahveye boyamış oldum.tabi ben cahil insan boyanın boyayı acmadığını bilmediğim icin kalktım koyu kahve boyalı sacımın rengini birazcık acsın diye kullu acık sarıya boyadım tabi nolduu dipler turuncumsu tuhaf bir renk oldu ama koyu kahveye boyalı olan yerlerde herhangi bir renk değişimi olmadı.tabi boyle dolaşamayacağım icinde diplerimi gene koyu kahveye boyadım.diplerim cok fazla kapanmadı tabi bellli oluyor ama cok rahatsız edici değil.
benim asıl sorunum ben koyu renk saclarımdan cok sıkıldım acaip bunaldım.ben şimdi saclarımı hangi boyayla ve renkle boyarsam acıcı kullanmadan koyu kahveye boyalı olan yerlerde herhangi bir renk değişimi olur.bu arada ben sacımı 10 kere falan beyaz sabun uyguladım tabii sacımın o ilk koyu kahveye boyadığım anki koyuluğu kalmadı alttan kızıllar baya bi cıktı.şimdi benim sacımın renginde acil bir renk değişimi yapmam lazım yoksa guc bela uzattığım saclarımı kestirmeye falan kalkıcam.cunku kendimde bir değişiklik gormek istiyorum artık. lutfen bana yardım edin.lafıda biraz uzattım ama kusuruma bakmayın.(bu arada acıcı kullanmak istemiyorum cunku saclarım ince telli)