ben yılbaşında koyu cikolata kahve olan saclarımı actırıp karfamel yaptırdım. hani yeni yıl yeni sac olsun diye. gun bana kuafor , oryalden dolayı sac rengi tam oturmadı bundan sonraki boyada sacın rengi iyice ortaya cıkacak. buraya kadar sorun yook. neyse bugun dip boyam geldiği icin ve artık sac iyice aktığı icin boyaya gittim. gozum iyice alışmıştı karamele. etrafımdakiler de bu sac yakıştı sana. koyu cok sert gosteriyodu bu ii olmuş dediler. adama dedimki bu tonlarda olacak dimi yine dedim. o da tamam oyle olacak dedi.boyadan sonra bi şok gecirdim resmen. cunku sacım cikolata kahve olmuştu. adama dedimki bu o renk değil. eminmisiniz aynı renk olduğuna. bana , oryalden dolayı ilk boyamada oturmayan renk oturdu o yuzden sana değişik geldi demezmi. bide akacak merak etme diyo. cıldırmamak elde değil. bu karamel diyo. goz var nizam var resmen ciko kahve oldum yine. şimdi sorum şu : madem yine koyulaşacaktım ben niye oryalle sacımı actırdım? birde harbiden bu sac akar da eski bildiğimiz karamel olurmu?yoksa bu adam beni kandırıyomu. belkide elinde o boya yoktu ve başka bi ton denedi.ya da hata yaptı da cevir kazı yanmasın yapıyor...