bayanlar 5-6 aydır boncuk kaynak kullanıyordum hemde cok dikkat ederek ( artık ne yapılması gerekiyorsa)3 gun once cıkarttım,oncedende sacım pek gur sayılmazdı ama şimdi ise resmen sacım seyrek,deniliyorki kaynaklar acılırken o zamana kadar kaynak vasıtası ile dokulemeyen saclar cıkıyor topak topak şekilde , evet doğrudur tabibiki cıkacaktır ama bence sağlıklı saclarda gitmiş oluyor ben hayatımda sacımı bu kadar az gormemiştim,endişeliyim ya kalırsa boyle diye , kaynakları cıkartmadan sac siparişi vermiştim tekrar ama iptal ediyorum,size kaynak yapılmadan onceki cekilmiş fotoğrafım ve sonraki cekilmiş fotoğrafımı ekliyorum fotoğraftada bariz belli,anlayacaksınız,belki toparlayacak sacım birkac zaman sonra ama ya toparlamazsa,hani bilirsiniz kaşlarımızı alırız sonra kuser birdaha cıkmaz aynı yerde,umarım başıma oyle bir durum gelmez,ben uyarayım dedim , aa ama şuda var herkesin başına bu durum gelecektir yada gelir diye bir durum soz konusu olamaz,olura sac cok sağlıklı dayanıklı gurdur o ayrı 1. ve 2. resimler kaynaktan once iki resim ekledimki renkten dolayı gur duruyor denmesin 3. resim kaynak cıktıktan sonra,onceden kaynaksız sacıma şekiller verebiliyorken şimdi ise toplanacak sac yok krepe cekiyorum ki gur dursun