kızlar bundan 4-5 ay once uzun zamandır rofleli kullandığım saclarım hem dinlensin hem de cok fazla sarılaşma oldu diye biraz koyultayım istedim kuafore gittim beni bi boyadı rofleli yerlerim yeşilimsi diplerim de turuncumsu oldu.. bekledim bi ay kadar sonra koyulaştırmak istedim bu sefer beni igoranın 8.5ine boyadı temelli turuncu gibi oldum... resim koyamıyorum sanırım ama googledan bakarsanız nası bi şey olduğunu anlarsınız:((
sonra gene bekledim cok da oynamak istemiyorum bakım falan yapıyorum bi taraftan toparlamaya calışıyorum sacımı... diplerden iki uc parmak cıkınca gene gittim turuncu olmasın bi ton daha acık olsun falan dedim ama bu sefer de igoranın 9.50 sine boyadılar ve geneeeee turuncuyumm aynı o havuc varya dizilerde yanyana koyun kardeş gibi oldukkk:

bu arada saclarımı kısacık da kestirdim uctaki rofleler gtsin deyuuu ((

şimdi diyorum ki bari kendim alayım adam gibi bişeye boyayım da şu turunculuk bakırlık dorelik bilmemne yani ne diyolarsa adına ( havucluk olabilir) o gitsiinnn...

kullu renklerde boyuycam forumda herkesin tavsiyelerini belki bi haftadır okuyorum herkes kullu bir renk bu havucluğu kırar diyor..

ancak cok koyultup sonradan acmaya uğraşmak istemiyorum cunku kendim de acık kumralım hatta sarı oluyo saclarım yazın guneşten falan.. ama beyazlarım cok fazla o yuzden boyamak zorundayım..:

buradan beyazı olmayan arkadaşlara nolur saclarını boşuna boyamayın demek istiyorum.. en guzeli doğal renginiz arada bir hevesinizi alın ama surekli boya kullanmak zorunda kalmak daha kotu emin olun...:

şimdi anlayan arkadaşlara sorum şuuuuu
kullu kumral mı acık kullu kumral mı yoksa koyu kullu sarı mı yapsam... ben koyultmak istemiyorummm cunku kesin gider acarım koyu sactan hoşlanmıyorummm hiicc.. başkasında seviyorum ama banaa yakışmıooo...

eğer yardımcı olrsanız coooooooooook mutlu olurum ben size şu anki sac rengimi anlamanız icin link yollamak istiyorum...

Loreal ,Schwarzkopf,Wella,Garnier

saclarım boyle ben bunu sarı falan gormuyorum bu bana gore turuncu bende mi bi anormallikk var..:)))))

kızlar nasıl kapatabilirim nolur bana yardım edin bbuu nee yaaaaa diyorum kendime baktıkca aynada)))))))))))