arkadaşlar belki bazılarınız takip etmiştir bi suredir burdan herkese soruyorum nasıl acarım nasıl yaparım vs. en sonunda cesaret ettim ve yaptım once sacımın hikayesni anlatıyım

asıl rengim kumral, bundan 1 yıl once sıkılıp kırmızı yapmıştım ancak 4 ay once filan cok dikkat cekiyo diye kapatmak istedim onu. koyu kahveye boyadım ama bildiğiniz siyah! 2 kere boyadım iyice işlemişti sacıma. şimdi de eski halime yakın bişeye donmek istiyodum burdan okuduklarımdan sonra acmaya karar verdim.

once palettenin yoğun acıcısını aldım azcık bişi siyahını kırdı istediğim gibi olmadı. hala cok koyuydu. uzerine acık kestane boyadım siyahı gitti guzel bi kestane oldu ama bn daha acık istediğim icin dun ORGANİK NATURAL COLORS ın rofle setini aldım. amonyaksız olduğu icin hic yıpranmadı bile diyebilirim dun turuncuya kadar actım. bugun de 2 kutu daha aldım iyice sarı yaptı ama nasıl desem turuncu sarı arası bişi boyle cingen gibi olmuştum. onun uzerine de yine bugun PALETTE nin FINDIK KABUĞU ile KOLESTON un KULLU KUMRAL ını karıştırdım. ama kullu kumralın yarısını koydum sadece. (kozmetikci cok yeşil olur en fazla yarısını koy demişti) evet azcık yeşillik var su an ama istediğime cok yakın bi renk oldu bundan sonraki boyamamda daha karamelimsi bişi almak istiyorum ki bu yeşilliği gitsin biraz. hemde daha canlı olsun diye

yani sonuc olarak bu natural colors acısı sacımı hic yıpratmadı diyebilirim ve cok guzel actı resmen kademe kademe gordum acıldığını kuaforlerin coğunu gezdim bu sacı zor acarız demişlerdi..

bide denemekten korkmamak lazımmış kızlar

buyrun sacımı onceki ve son hali

yorumlarınızı bekliyoruum