arkadaşlar kışın sacımı kahveye boyamıştım ardından siyah yaptırdım aradan 2 ay gecti kuafore gittim 15 gun once rengimi actırmak istiyorum acılabildiği kadar sonrada sarıya gecmek istiyorum dedim. kuaforde silici uygulıcaz sacına dedi ama silici dediği şey sacımın kendi dip renginide actı bence acıcıyla birlikte kullandı siliciyi. sonuc sacımın dip ve uc kısımları sarı ama ortası turuncu sonrada ustunu boyadı şuan sacım bakır sarı karışık bişey. kotu değil aslında ama ortaları bakır tonu oldu.
şimdi ben artık kuaforlerden sıkıldım evde kendim sacımı acmak istiyorum. ama kararsız kaldım
o turuncu olan yerlere yani sacımın ortasına acıcı sursem bekletsem sonra azıcıkta dip ve uclarına surup yıkasam ustunede cok acık kullu sarı boyasam tutar mı? yeşillik yada yine turunculuk olurmu saclarımda.
acıcı olarak kolestonun acıcısını mı kullanayım yoksa oksidan ve mavi toz karışımı mı yapayım yoksa
lorealin acıcısını filan mı deneyim.
acıcı olarak bana sacımı en az yıpranmayla turunculuk bırakmadan sonuc vericek bişey lazım, turunculukların tamamı gitsin istiyorum zaten actıktan sonrada cok acık kullu sarı boyıcam
bu işlemleri yaparsam sacım tatlı sarıya donermi?