benim cocukken bileğim kadar sacım vardı zamanla dokule dokule başparmağım kadar bişey kaldı saclarım cok ince telli olduğu icin dokulmeye yer arıyor, bu sene iyice arttı dokulmesi banyo deliği ikide bir tıkanıyordu sactan sac fırcası temizlemekten bıkmıştım. 2-3 aydır
corek otu yağı
sarımsak yağı
ısırgan tohumu yağı
susam yağı
defne yağı
menekşe yağı
karışımı kullanıyorum ve aktardan aldığım kaliteli defne sabunu ile yıkıyorum saclarım gozle goruunur şekilde canlandı ve dokulmesi ucte bir oranına duştu cıkan kucuk saclar var bir suru ama acıkcası ben 6-7 ay daha gecmeden gurleşti diyemem elime topladığımda kalınlık artışı gelecek ancak o zaman soylerim bunu yoksa o kucuk saclar zaten doğal akışında cıkacak olan saclar da olabilir, şimdi de karanfil suyuna başlayacağım ama kesinlikle şampuandan uzak durun derim en kalitelilerini alıyordum ama gene de icindeki asitler kimyasallar sacı zayıflatıyor, bitkisel falan hikaye etiketini okuyun bitkisel yazanda da dolu kimsayal var, bu arada kaliteli defne sabunu ile sac sadece ıslakken biraz zor taranıyor, kurutunca yumuşacık ve parlak aynı şampuan kullanmış gibi