kızlar merhaba..
ben sacımı sarı yapmak istiyorum. daha once golge yaptırdım. Ama beğenmedim. Cunku sarı değil de boyle turuncu acık kahve gibi birşey oldu. Rofle hic yaptırmadım. Bu işlerden cok da anlamıyorum zaten. Sacımın rengi kumral, beyaz tenli ela gozluyum. Kuafore sordum sarı yaptırsam yakışırmı diye oda yakışmaz cikolata kahve boyayalım dedi. İyi de benim sacımın rengi zaten guzel niye cikolata kahve boyayayım anlamadım. Neyse ben de istemedim. Hevesim de kırıldı. Ama bi değişiklik istiyorum. Bide kuafor şey dedi cok istiyosan sarıyı senin sacının ustune atarız, sacın taban rengi olarak uygun, cok koyu değil dedi, kızlar rofle mi yaptırayım, kendi sacımın ustğne sarı atılınca rofle olurmu anlamadım. Bide ben boyle guzel canlı bi sarı istiyorum. Konuyu cok dağıttım ama bide şeye kafam karıştı. Kuafor sana sarı gitmez dedi. Ya bende bildiğin beyaz tenliyim,Kuafor bayandı ve cok esmerdi. kaşları da kapkalın ve simsiyatı. Sacı da sarıydı. kendi niye sarı boyamış o zaman benim hevesimi kırıyo, bide kızlar sacım cok yıpranırmı, ankarada nerde yaptırabilirim, lutfen bana guvenilir bi kuafor onerin